Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 

BUGGY BAR

 

 

CLONY DOOKY

 


 

Podle zákona o evidenci tržeb jsme povinni vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň jsme povinni zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin. Tržby evidujeme v běžném režimu.

NOVINKY

arr3Nově SKLENĚNÉ lahve zn. LANSINOH.Do nabídky jsme zařadili LANSINOH skleněné láhve s NaturalWave TM savičkami. K dispozici ve 2... arr3Nové designy DOOKY !!!Naskladnili jsme nové designy a zboží značky DOOKY !... arr3Nově v nabídce výrobky americké značky LANSINOH - vše pro kojící maminky.LANSINOH nabízí odsávačky a vše pro péči o kojící maminky.... arr3Postýlky BABYNI v novém barevném provedení: TROPICAL.Baby postýlky BABYNI: Babyni nyní v novém barevném provedení.    ... arr3Další typ chůviček NEONATE - N5800D skladem.Kompletní nabídka této značky k dispozici ZDE. ... arr3Lampičky PABOBO ve 2 nových barevných provedeních: LOLABELLA a TIMOLEO.Francouzská značka Pabobo přidala do nabídky modelů NOMADE, SUPER NOMADE a STAR PROJECTOR 2 nové... arr3Clony DOOKY a příslušenství v nové barevné kombinaci MINT/GREY !V novém barevném provedení MINT/GREY nabízíme oboustranné CLONY, deky BLANKET, stříšky HOODY,... arr3Nove designy ZVLHČOVAČŮ zn. BABYMOOV: HYGRO+ a HYGRO.Naskladnili jsme nové designy zvlhčovačů francouszké značky Babymoov.    ... arr3Nová SKLÁDACÍ POSTÝLKA DIONO DREAMLINER v barvě RED a GREY!!!Značka Diono rozšířila svoji nabídku o skládací postýlku DREAMLINER, která je vhodná jak na použití... arr3Tašky BABY STYLE jsou opět skladem!Značka Babymoov opět zařadila do nabídky oblíbené tašky BABY STYLE - a to ve 3 barvách: CHIC, STAR a... arr3Sluneční stříšky SHADE MAKER opět skladem!Naskladnili jsme sluneční stříšky SHADE MAKER!... arr3Nová značka HAPPY HANDS !!!Do nabídky jsme zařadili doplňkovou značku HAPPY HANDS, která nabízí sady pro zvěčnění dětských... arr3Naskladnili jsme CLONY DOOKY WINTER - black, creme a creme STAR!Clony DOOKY jsou vhodné na kočárek či autosedačku, vyrábí se v několika provedeních a barevných... arr3Novinka: švédská značka TWISTSHAKE !!!  Twistshake nabízí dětskou láhev s unikátním TwistFlow systémem, který zajišťuje rovnoměrný a... arr3Nově přebalovací batohy BABYMOOV GLOBBER !!!Moderní batohy s výbavou pro děti, jsou vhodné pro každodenní použití, s upevněním i na kočárek.... arr3Lampičky zn. PABOBO opět skladem! Nově v nabídce 2 typy s motivem želvičky.Celou kolekci značky PABOBO si můžete prohlédnout zde.... arr3Máme nové designy bryndáčků / slintáčků zn. SKIBZ!Celou kolekci si můžete prohlédnout zde.... arr3Naskladnili jsme zboží značky DIONO!Právě jsme naskladnili zrcátka do auta, chrániče autosedadel, cestovní boxy a další. Kompletní... arr3BABYMOOV LIVE FASHION SHOW!MY BAG. MY STYLE. LIVE FASHION SHOW IN PARIS 19/5/2015 ... arr3Naskladnili jsme clony DOOKY!Právě jsme naskladnili clony Dooky - jen některé designy. Nabídku si můžete prohlédnout... arr3Spustili jsme nový eshop!Prosíme obchodní partnery o novou registraci, poté Vám nastavíme Vaši velkoobchodní slevu. V...

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 369 Kč
skladem
naše cena 599 Kč
skladem
naše cena 529 Kč
skladem

KONTAKTY

Andys Czech s.r.o.
Márova 2805/6
155 00 Praha 5
tel: +420 733 180 793
info@andys.cz
Adresa skladu: Tyršova 2896, 43801 Žatec

Ochrana osobních údajů e-shopu www.andys.cz
  1. Společnost Andys Czech s.r.o., se sídlem Márova 2805/6, 155 00 Praha 5, IČ 03242625, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 229205 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení, název společnosti
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • dodací adresu, sídlo
    • bankovní spojení
    • IČO, DIČ
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu na adresu info@andys.cz – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • poskytovatel služby Eshop-rychle, Golemos s.r.o., Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • dopravce, Geis Parcel CZ s.r.o., Zemská 211/I, 337 01 Ejpovice
    • dopravce, General Logistics Systems Czech Republic s.r.o., Průmyslová 5619/1, 586 01 Jihlava
    • poskytovatel účetní a skladové evidence, paveldvorsky.cz s.r.o., Trmická 848/8, 190 00 Praha 9 - Prosek

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@andys.cz.

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.andys.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.
  8.  Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů a zároveň prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.