Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 

BUGGY BAR

 

 

CLONY DOOKY

 


 

Podle zákona o evidenci tržeb jsme povinni vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň jsme povinni zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin. Tržby evidujeme v běžném režimu.

ZBOŽÍ V AKCI

NOVINKY

arr3NOVE DESIGNY DOOKY !!! Limitovaná edice.Naskladnili jsme nové designy clon, stříšek a potahů na autosedačku 0+ zn. DOOKY. LIMITOVANÁ... arr3Nově SKLENĚNÉ lahve zn. LANSINOH.Do nabídky jsme zařadili LANSINOH skleněné láhve s NaturalWave TM savičkami. K dispozici ve 2... arr3Nové designy DOOKY !!!Naskladnili jsme nové designy a zboží značky DOOKY !... arr3Nově v nabídce výrobky americké značky LANSINOH - vše pro kojící maminky.LANSINOH nabízí odsávačky a vše pro péči o kojící maminky.... arr3Postýlky BABYNI v novém barevném provedení: TROPICAL.Baby postýlky BABYNI: Babyni nyní v novém barevném provedení.    ... arr3Další typ chůviček NEONATE - N5800D skladem.Kompletní nabídka této značky k dispozici ZDE. ... arr3Lampičky PABOBO ve 2 nových barevných provedeních: LOLABELLA a TIMOLEO.Francouzská značka Pabobo přidala do nabídky modelů NOMADE, SUPER NOMADE a STAR PROJECTOR 2 nové... arr3Clony DOOKY a příslušenství v nové barevné kombinaci MINT/GREY !V novém barevném provedení MINT/GREY nabízíme oboustranné CLONY, deky BLANKET, stříšky HOODY,... arr3Nove designy ZVLHČOVAČŮ zn. BABYMOOV: HYGRO+ a HYGRO.Naskladnili jsme nové designy zvlhčovačů francouszké značky Babymoov.    ... arr3Nová SKLÁDACÍ POSTÝLKA DIONO DREAMLINER v barvě RED a GREY!!!Značka Diono rozšířila svoji nabídku o skládací postýlku DREAMLINER, která je vhodná jak na použití... arr3Tašky BABY STYLE jsou opět skladem!Značka Babymoov opět zařadila do nabídky oblíbené tašky BABY STYLE - a to ve 3 barvách: CHIC, STAR a... arr3Sluneční stříšky SHADE MAKER opět skladem!Naskladnili jsme sluneční stříšky SHADE MAKER!... arr3Nová značka HAPPY HANDS !!!Do nabídky jsme zařadili doplňkovou značku HAPPY HANDS, která nabízí sady pro zvěčnění dětských... arr3Naskladnili jsme CLONY DOOKY WINTER - black, creme a creme STAR!Clony DOOKY jsou vhodné na kočárek či autosedačku, vyrábí se v několika provedeních a barevných... arr3Novinka: švédská značka TWISTSHAKE !!!  Twistshake nabízí dětskou láhev s unikátním TwistFlow systémem, který zajišťuje rovnoměrný a... arr3Nově přebalovací batohy BABYMOOV GLOBBER !!!Moderní batohy s výbavou pro děti, jsou vhodné pro každodenní použití, s upevněním i na kočárek.... arr3Lampičky zn. PABOBO opět skladem! Nově v nabídce 2 typy s motivem želvičky.Celou kolekci značky PABOBO si můžete prohlédnout zde.... arr3Máme nové designy bryndáčků / slintáčků zn. SKIBZ!Celou kolekci si můžete prohlédnout zde.... arr3Naskladnili jsme zboží značky DIONO!Právě jsme naskladnili zrcátka do auta, chrániče autosedadel, cestovní boxy a další. Kompletní... arr3BABYMOOV LIVE FASHION SHOW!MY BAG. MY STYLE. LIVE FASHION SHOW IN PARIS 19/5/2015 ... arr3Naskladnili jsme clony DOOKY!Právě jsme naskladnili clony Dooky - jen některé designy. Nabídku si můžete prohlédnout... arr3Spustili jsme nový eshop!Prosíme obchodní partnery o novou registraci, poté Vám nastavíme Vaši velkoobchodní slevu. V...

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

KONTAKTY

Andys Czech s.r.o.
Márova 2805/6
155 00 Praha 5
tel: +420 733 180 793
info@andys.cz
Adresa skladu: Tyršova 2896, 43801 Žatec

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Andys Czech s.r.o., se sídlem Márova 2805/6, 155 00 Praha 5, IČ 03242625, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 229205 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů