Použití HPA® Lanolinu 12.11.2021

Použití HPA® Lanolinu

Pro mámu
Na několik týdnů je tu HPA® Lanolin jen pro Vás, milé maminky. Proč byste se ho měly vzdát i poté, co již nepotřebujete jeho zklidňující a ochraňující účinky na Vaše bradavky? Níže najdete pár tipů od jiných maminek, které objevily způsob, jak využít HPA® Lanolin mimo kojení.

Balzám na rty
Lanolin byl po staletí používán jako zvlhčující prostředek. V kosmetice se používá již řadu let, takže není žádným překvapením, že Vám pomůže udržet také Vaše rty hladké a zvlhčené.

Popraskané paty
Jako čerstvá maminka, i Vy budete pravděpodobně uspávat Vaše miminko v kočárku nebo v šátku a nachodíte se s ním pár kilometrů denně. O Vaše paty se postará HPA® Lanolin - stačí, abyste si na ně nanesly tenkou vrstvu před spaním a uvidíte zázrak.

Záděry kolem nehtů
Pokud jste Váš rituál kolem nehtů zahodily kvůli miminku ven oknem, HPA® Lanolin Vám pomůže zahojit záděry kolem nehtů a zjemnit pokožku prstů.

Balzám na obočí
Všichni dobře víme, že pěkně tvarované obočí dokáže zcela změnit tvář, ale uvědomily jste si také, že nemusíte utrácet za drahé produkty na obočí? Použijte HPA® Lanolin na udržení Vašeho obočí v požadovaném tvaru.

Pro tatínka
Pokud již Váš partner objevil skryté poklady Vaší hygienické taštičky, zkuste mu ukázat i HPA® Lanolin! Seznam níže Vám pomůže i při rozmýšlení o tom, co si třeba sbalit na cesty.

Spálená & šupinatá pokožka
Spálit se na slunci dokáže každý z nás, ale my osobně jsme zjistili, že naši partneři a naši otcové častěji potřebují připomínat používání opalovacího krému. Pokud víte, že se to týká i Vás, máme pro Vás produkt, který máte hned po ruce. Použít se dá zejména tehdy, když naši muži zapomněli nebo ignorovali naše rady, neboť “vždyť je venku příliš oblačno”. Potřebovat budete pouze tenkou vrstvu jako při otevřené ráně, pokud byste chtěli léčit závažné spálení pokožky sluncem, doporučuje se prodiskutovat jakékoliv postupy s doktorem.

Rány po holení
Mnoho mužů používá krém po holení na rány, které si při holení způsobili. Můžete se však ušetřit od pálivé bolesti tím, že si natřete rány tenkou vrstvou našeho HPA® Lanolinu.

Červený nos z rýmy
Pokud má váš partner problém s rýmou a jeho nos je bolavý, malé množství HPA® Lanolinu ho ochrání a zmírní bolest.

Odřeniny
Pokud Váš partner rád běhá nebo pokud má poraněnou pokožku kvůli nadměrnému tření, HPA® Lanolin mu může pomoci urychlit proces hojení. Nezapomeňte také dostatečně větrat postižené místo.

Pro dítě
Nejčastější důvod, proč maminky sahají po HPA® Lanolinu jsou jejich bolestivé bradavky v důsledku nesprávného přisátí miminka. Jedním z hlavních benefitů použití Lansinoh HPA® Lanolinu je, že ho nemusíte před kojením odstranit - je zcela bezpečný pro Vás i Vaše miminko. Nicméně, existují i další použití HPA® Lanolinu pro miminka:

Krém na opruzený zadeček
HPA® Lanolin má tutéž konzistenci jako množství jiných krémů na plenkové opruzeniny. Navíc, jelikož obsahuje pouze jednu jedinou ingredienci, můžete si být dokonale jisti tím, co dáváte na dětskou pokožku.

Vyrážka ze slin
U většiny miminek se často vyskytnou znaky prořezávání zoubků dávno před tím, než zoubek vyjde ven. Kvůli nadměrné produkci slin, která se v tomto období u nich často vyskytuje, se jim občas mohou vyhodit drobné vyrážky. Bývají zejména kolem úst, na bradě, krku a hrudi. HPA® Lanolin pomůže ochránit a urychlit hojení postiženého místa.

Oděrky kolena
Všechny naše miminka jednou budou batolata, která začnou lézt a později i chodit. Dokud se dostatečně naučí koordinovat své pohyby, HPA® Lanolin jim ochrání a urychlí hojení drobných ran, které vzniknou zejména při pádech. Při závažnějších a hlubších poraněních je samozřejmě důležitá konzultace s vaším doktorem.

Pro teenagera
Když se váš drobeček stane teenagerem, začnete čelit dalším novým výzvám. Od procesu, kdy ho budete učit dělat správná rozhodnutí, po dobu, kdy mu postupně odevzdáte stále více odpovědností za něj samého. Věděli jste ale, že HPA® Lanolin Vám může pomoci vyřešit pár běžných teenagerských problémů?

Jizvy po akné
Akné je pro většinu puberťáků velkou výzvou. Jak se dá bojovat s vyrážkou, která snižuje teenagerské povědomí? HPA® Lanolin můžete použít na jizvy po akné - poskytne jim extra dávku hydratace.

Suchá kůže
Suchá pokožka představuje běžný problém při změně hormonů (možná si to také velmi dobře pamatujete z těhotenství) a díky zvláčňujícím vlastnostem HPA® Lanolinu ho můžete použít k hydrataci jakékoli suché kůže tak, jak byste použili nějaké tělové mléko.



Upozornění! Lansinoh neučinil žádné testování výše zmíněných použití a většina z nich byla poskytnuta na základě náhodného důkazu použitého zákazníky. Pokud máte jakékoli obavy z použití HPA lanolinu nebo máte problémy s pokožkou, určitě byste měli jeho použití konzultovat s lékařem.